Pay-2-play – din sida för spelnyheter!

Välkommen till vår webbplats! Här ska du kunna läsa om diverse olika digitala nyheter som berör spelbranschen. Allt ifrån kommande spel till de senaste rapporterna om olika spelföretag osv. Du ska kunna läsa recensioner samt få länkar till andra recensioner så du som läsare kan få en enklare efterforskning på vilka spel du vill investera dig i.

Recensioner

Vi kommer att skriva om både nya spel men även äldre titlar som hamnat under radarn. Vi kommer även att hänvisa till andra kritiker så du som läsare kan få en bredare vy. Det kan även komma att finnas recensioner om ny hårdvara som är relevant för dig som spelar på en dator.

Esport, E3 m.m

Vi kommer att täcka League of Legends och Dota Internationals i olika artiklar, informera om stora event som E3 och Dreamhack. Vi kommer även att skriva om stora händelser som till exempel vilka bolag som fått vilka rättigheter. Saker som dessa låter inte som att det har stort inflytande för oss konsumenter men det kan ha stora skildnader på det uppkommande spelet.

Webbutiker och onlineplattformar

Vi kommer att göra artiklar om olika plattformar man kan nyttja för att spela på samt att vi kommer skriva om vars man kan få tag på spel samt värde för pengarna. Webbsidor som till exempel humblebundle elelr chrono.gg nyttjar inte tredjehands kostnader utan delas up mellan dem och utvecklaren. Onlineplattformer som man kan nyttja är till exempel för konsolspelare PSN och Xbox Live medans datorspelarna får titta åt program som Steam eller Origin.

Onlinespel

I och med att populariteten har vuxit hos onlinespel så finns det mycket som kan kopplas till det. Därför kommer en del av våra artiklar täcka just dessa ämnen. Vi kommer göra reportage om till exempel MOBA-historiken. Vi kommer även täcka händelser som vem som vunnit något i en stor Pokerturnering samt att du kommer kunna läsa om andra former av onlinespel.

Vi hoppas att du som läser ser fram emot detta och önskar dig varmt välkommen till Pay-2-Play, din sida för spelnyheter!