Köpa nya spel

Börjar du vara less på dina gamla spel, inte så konstigt. Många gånger så spelar man sig less på de spel som man köpte för länge sedan och man vill skaffa sig nyare spel för att få spela något annat. Vilka alternativ finns det för att skaffa sig nya och mer spännande spel? Fortsätt läs så får du några bra tips.

Köpa spel

En av det större som marknadsför spel är Spelbutiken och här hittar man både spel och konsoler. Hitta dina favoriter bland alla de spel som finns i butiken och fundera på vilka du har ett intresse av. Är det många spel det är frågan om och din ekonomi gör att du inte kan handla just nu så kan du kolla upp online och se om du kan få låna pengar för att köpa dina efterlängtade spel. Antingen det eller så ser du till att spara ihop vad det kostar att köpa spelen.

Sälja spel

Det kan ju också vara så att du vill sälja bort några av dina gamla spel som du aldrig spelar. Det finns flera möjligheter att sälja dina spel, anordna ett eget loppis där man kan hyra ett bord under en helg eller lägg ut dina spel på Citiboard som är ett av det större loppisarna online. Får du dina spel sålda så får du ju in pengar för att kunna lägga på nya spel så det är ingen dum ide att sälja spel som man aldrig spelar.