Hetaste spelen av sommaren 2016

gaming-console-playstation_278969585

2016 har varit ett otroligt år för spel och hittills har vi fått se en stark variation av spel och några som varit uppföljare till några av de mest älskade spel-serierna. Så här är några av 2016 hetaste spel hittills.

Overwatch

Activision-Blizzard har verkligen tagit det bästa av de två stora jätteföretagen och skapat ett fantastiskt spel som är fått se sin beskärda del av både ris och ros. Overwatch är ett av de spel som tagit en helt ny nivå av en äldre genre och skapat en egen kategori, Hero shooter. Spelet kombinerar det höga tempot och målmedvetenhet som FPS har med det av färdiga karaktärer med unika färdigheter som återfinns inom MOBA scenen.

Pony Island

Denna indie-titel må se gammalmodig och enkel ut men under ytan döljer sig ett av de mest komplexa förvånansvärt välgenomtänkta spelen. I enkelhet och utan att avslöja så kommer du att spela spelet och sedan hacka detta söta spel för att lösa problem och gåtor. Ett utmanade spel som uppmanar att tänka utanför ramen av det vanliga.

That Dragon, Cancer

Detta är ett spel som är svårt att beskriva enkelt och det faller mer in på att spelet är i slutändan en interaktiv berättelse, så kallade “walking-simulators” där du är en mer av en åskådare än spelare. Spelet i sin helhet är en biografi om hur en familj går igenom sin sons cancerresa. Det är en hjärtbrytande resa som spelet ber dig att agera åskådare åt men sättet den berättar historien är fantastisk.